Selecteer een pagina

Over ons

Vanaf november 2013 zijn we gestart met de bed en breakfast. Auke en Doet Boermans, verwelkomen u graag in het volledige en sfeervolle B&B ’t Oordje. Ervaar de rust en ruimte op deze bijzonder gelegen plek met op loopafstand de historische en levendige binnenstad van Elfstedenstad Bolsward.

Beschikbaarheid

Aankomst datum:

Vertrek datum:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

Vul uw gegevens in

0

Mogelijke korting

 

Als je een korting code hebt, vul die dan in het veld beneden in en klik op toepassen. Klik hier om de mogelijke korting codes te zien.

 

 

Discount:


Samenvatting van jouw reservering

Bedankt voor jouw reservering. We bevestigen dat we jouw betaling hebben ontvangen en hebben je zojuist een ontvangstbevestiging per e-mail verstuurd met de volgende details:

Bedankt voor je reserveringsaanvraag We hebben zojuist een bevestiging van deze aanvraag gestuurd naar met de volgende gegevens:

Aankomst datum: - Wijzig
Vertrek datum: - Wijzig
Aantal nachten:
Volwassenen: - Wijzig
Kinderen: - Wijzig
Accomodatie: - Wijzig

Prijs accomodatie: €
Inbegrepen toeslagen
Prijs van de extras: -
Korting €
Korting: €

Totale prijs: €

Tot binnenkort !

Tot binnenkort !

De totale prijs is

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Even geduld...

Controleer alsjeblieft jouw boekingsgegevens voordat je op Nu boeken klikt.

 

Auke, Doet en ’t Oordje

Graag stellen Auke en Doet Boermans-de Boer zich aan u voor. Doet werkte in het voortgezet onderwijs als zorg coördinator en docent. Nu is zij actief als bestuurslid voor Aquaduct A7 Bolsward en is ze druk met het jaarlijkse Tsjillen op het water in Bolsward. Auke was ambachtelijke bakker in Workum, maar geniet inmiddels van zijn pensioen. Hij zit niet graag stil en is vrijwilliger bij het Fryske Gea, kookt voor eenzame mensen en weet zich altijd wel bezig te houden met grotere en kleine klussen in en om huis. Beide varen ze op de Pont bij Gaastmeer. Kortom: gezellige allesdoeners! In hun vrije tijd wandelen, fietsen en sloepvaren ze graag en brengen ze tijd door met familie en vrienden.

Sinds 1988 wonen Auke en Doet op ’t Oordje in Bolsward. Het huis ligt aan het eind van een landtong op loopafstand van het levendige historische centrum van hanzestad en nog meer Elfstedenstad Bolsward. Het huis van Auke en Doet heeft officieel de naam “De halte”; in de 17e eeuw de laatste opstapplaats voor de trekschuit richting Workum. Ook de naam van de landtong, ’t Oordje (link),waarop “De Halte” ligt heeft een historisch verhaal. Leuk om meer te weten over de geschiedenis van “De halte” en ’t Oordje?

Deze historie ligt ver achter Auke en Doet, begin november 2013, gaan zij op deze historische plek een nieuwe eigentijdse uitdaging aan in de vorm van een luxe, comfortabele en vooral gastvrije B&B. Op het idee gekomen door de vele voorbijvarende sloepen, boten en kano’s. En van daaruit het bieden van een logeeradres voor gasten die met een sloep, boot of kano in Bolsward aanmeren en behoefte hebben aan meer slaapcomfort dan in hun eigen sloep of boot. Zo gastvrij als Auke en Doet zijn is elke gast natuurlijk van harte welkom op deze uniek plek! Kom genieten op ’t Oordje!