Selecteer een pagina

Laat u verrassen door ouderwetse gezelligheid

Auke, Doet en ’t Oordje

Graag stellen Auke en Doet Boermans-de Boer zich aan u voor. Doet werkt in het onderwijs als zorg coördinator en docent. Daarnaast is zij actief als bestuurslid voor de Bolswarder Watersportvereniging. Auke was ambachtelijke bakker in Workum, maar geniet inmiddels van zijn pensioen. Hij zit niet graag stil en is vrijwilliger bij het Fryske Gea, kookt voor eenzame mensen en weet zich altijd wel bezig te houden met grotere en kleine klussen in en om huis. Kortom: een gezellige allesdoener! In hun vrije tijd wandelen, fietsen en sloepvaren ze graag en brengen ze tijd door met familie en vrienden

De Kamer

B&B ’t Oordje ligt op de punt van een klein schiereilandje aan de meest bevaren vaarroute in Bolsward. In de prachtige aangelegde tuin kunt u heerlijk genieten op uw eigen ruime en beschut gelegen terras aan het water. Ieder jaargetijde brengt rondom ’t Oordje zijn eigen sfeer met zich mee. In het voorjaar en de zomer de langsvarende sloepen en boten, kano’s, vissers en zwemmers. s’Winters de schaatsers op het Elfstedenijs en de rust alom.

Bent u al overgehaald om bij ons te komen overnachten?  Bekijk de kamer hier

Reviews

zorgt graag voor een heerlijke onbezorgde overnachting. En laat u graag genieten van het sfeervolle en volledig ingerichte B&B. Met als extraatje een eigen uniek gelegen terras aan het water en aanlegsteiger. ’s Ochtends wakker worden in alle rust om vervolgens een typisch Fries ontbijt van de ambachtelijke bakker tot u te nemen. Laat u verrassen door de gastvrijheid van Auke en Doet.

Zie hier voor meer reviews

Nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Meer nieuws vind u hier